Panalungtikan & Design

Urang boga hiji tim R & D ngalaman digawé dina produk anyar, ngembang sahanteuna hiji produk anyar unggal 3 bulan, leuwih ti 4 model anyar a sataun. Sateuacan launching sagala modél anyar, kami ngalaksanakeun kavling tés ketat pikeun ngaleutikan defects kualitas sagala kamungkinan pikeun mastikeun kualitas luhur. insinyur urang nu salawasna ngajaga ngaronjatkeun produk ku diajar ti tungtutan sarta keluhan ti nasabah.