kabijakan privasi

Inpo naon urang kumpulkeun?

Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun lamun anjeun nempatkeun hiji urutan atawa ngeusian formulir a.

Lamun susunan atawa ngadaptar dina situs urang, sakumaha luyu, anjeun bisa jadi dipenta pikeun nuliskeun anjeun: ngaran, alamat e-mail, alamat milist atanapi nomer telepon. Anjeun bisa kitu, didatangan situs urang anonim.

 

Naon ieu kami nganggo inpormasi anjeun?

Salah sahiji informasi urang kumpulkeun ti anjeun bisa dipaké dina salah sahiji cara di handap ieu:

Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman Anjeun

(Inpo Anjeun mantuan kami pikeun hadé ngabales pangabutuh individu anjeun)

Ngolah transaksi

Inpo anjeun, naha publik atawa swasta, moal dijual, disilihtukeurkeun, dibikeun, atawa dibikeun ka sagala parusahaan lianna pikeun alesan wae sama sekali, tanpa idin Anjeun, lian ti pikeun tujuan express di delivering produk dibeuli atawa layanan dipénta.

 

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun nalika anjeun nempatkeun hiji urutan atawa asupkeun, ngalebetkeun, atawa ngakses informasi pribadi anjeun.

Urang nawiskeun pamakéan hiji server aman. Sadaya inpo sénsitip / kiridit disadiakeun geus dikirimkeun via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL) lajeng énkripsi kana databés panyadia gateway pamayaran urang ngan janten diaksés ku jalma otorisasi kalawan hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia.

Sanggeus urus, informasi anjeun pribadi (kartu kiridit, angka jaminan sosial, financials, jsb) moal disimpen di server urang.

 

Ulah ieu kami nganggo cookies?

Sumuhun (Cookies téh nyaéta payil leutik nu situs atawa panyadia layanan Mindahkeun -na pikeun komputer Anjeun teuas ngajalankeun ngaliwatan panyungsi Web anjeun (lamun ngawenangkeun) anu nyandak éta loka atawa sistem panyadia ladenan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun jeung newak na apal informasi nu tangtu

Urang make cookies pikeun compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs na interaksi situs supados urang tiasa nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang. Urang bisa keuna ku panyadia ladenan pihak-katilu pikeun mantuan kami di hadé pamahaman datang loka urang. propaider laden ieu teu diijinkeun nganggo inpormasi dikumpulkeun atas nama urang iwal pikeun mantuan kami ngalaksanakeun tur ningkatkeun bisnis urang.

 

Urang nyingkab informasi wae ka pihak luar?

Urang ulah ngajual, dagang, atawa lamun heunteu mindahkeun ka pihak luar informasi diwanoh pribadi Anjeun. Ieu teu kaasup dipercanten pihak katilu anu mantuan kami di operasi ramatloka urang, ngalakonan usaha urang, atanapi ngalayanan anjeun, jadi salami eta pihak satuju tetep inpo ieu rahasia. Urang ogé bisa ngaleupaskeun informasi anjeun nalika urang yakin release téh luyu sasuai jeung hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajaga ours atanapi batur hak, hak milik, atawa kaamanan. Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

 

Childrens Protection Privasi Online Act minuhan

Kami sasuai jeung sarat tina COPPA (Protection Childrens Online Privasi Act), urang ulah ngumpulkeun informasi wae ti saha sahandapeun 13 taun umur. ramatloka urang, produk jeung jasa anu sagala diarahkeun ka jalma anu heubeul sahanteuna 13 taun atanapi heubeul.

 

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan online Ngan

kawijakan privasi online Ieu lumaku ngan pikeun émbaran dikumpulkeun ngaliwatan ramatloka urang na teu informasi dikumpulkeun offline.

 

idin Anjeun

Ku migunakeun loka urang, maneh idin ka kawijakan privasi situs web urang.

 

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami

Lamun urang mutuskeun pikeun ngarobah kawijakan privasi kami, kami bakal masangkeun eta parobahan dina kaca ieu, sarta / atawa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tanggal modifikasi handap.

 

ngahubungan Us

Mun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi kieu anjeun bisa ngahubungan kami.
Kawijakan ieu Powered by Dongguan BEC Téhnologi Co., Ltd .


WhatsApp Online Chat !