Control kualitas

Simkuring boga lengkep jeung dieusian sistem manajemen inspecting sarta ngalaksanakeun pamariksaan ketat ngaliwatan sakabéh prosés tina bahan asup ka pre-ongkos kiriman. Unggal garis produk boga sahanteuna 5 stasiun inspeksi. Urang ngalakukeun latihan kaahlian keur pagawe rutin. Urang ngadalikeun kualitas produk urang ngaliwatan sistem inspeksi ketat tur latihan skill.


WhatsApp Online Chat !