2017 Asli Justfog kadatangan anyar vapoizer 900mah P14A ci uap Starter kit borongan

Pondok Description:



  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: paypal, TT, rugbi Kulon
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pondok Description:

    100% EU TPD patuh
    Sistim lawang Childproof
    Mudah awak-spinning kontrol airflow
    Anti nyiduh deui panyalindungan
    100% Jepang organik katun coil
    Sistim panyalindungan Double pikeun coil pondok
    vaporization Sampurna cairan nikotin tinggi

    JUSTFOG P14A Compact Kit  comes with the atomizer of 14mm diameter as well. With the built-in, strong and long lasting grade A 900mAh battery, the compact battery is able to provide accurate constant voltage. Also, it doest not only come with multiple safety circuit protection including short circuit protection, overheat protection, over-discharge protection and overcharge proection, but also with child-proof opening system. All these are designed for relaxed using.

    barang spésifikasi
    parameter merek Justfog
    model P14A KIT
    Ukuran atomizer 14mm x 66mm
    Ukuran batré 34mm x 18mm x 62mm
    tank Bahan Chrome coated kuningan, PC
    coil Silinder OCC handap coil / 1.2ohm, 1.6ohm
    kapasitas tank 1.9ml
    kapasitas batré 900mAh
    Wattage 8W (1.6ohm), 11W (1.2ohm)
    carjer Mikro 5-pin USB, DC 5V
    warna Hideung, Silver
    beurat 200G
    distributor DG BEC
    hal nu husus 100% EU TPD patuh
    Vérsi dirévisi of Q14
    Anak Sistim lawang buktina
    fungsi kontrol Airflow
    100% Jepang coil katun organik
    tegangan kaluaran konstan
    Sésana batré mintonkeun kalayan 4 tingkat LED
    Sababaraha fungsi panyalindungan batré

    Pakét ngawengku:

    1x Justfog Compact Battery

    1x P14A Clearomizer

    Manual pamaké 1x

    P14A-02P14AP14A-01P14A-compactkitP14A-kit
    Kumaha kana tatanan:
    1. Urang ngahontal hiji kasapukan ngeunaan sagala rinci ti produk.
    2. Urang bakal nyieun pi pikeun anjeun pariksa sagalana bener.
    3. Anjeun ngalakukeun mayar éta.
    4. Simkuring ngatur iket ASAP.

    Padika pembayaran kami:
    PayPal, rugbi Kulon jeung T / T

    Pangiriman waktos:
    Sampel urutan: 1-3 poé gawé urutan PCplus: 3-5 poé gawé

    Pengiriman barang cara: DHL, UPS, suweng, TNT, FEDEX jeung saterusna

    OEM na ODM layanan:
    1. OEM Service ditawarkeun sarta Jeung Profesional R & D jeung Tim Desain.
    2. ODM jasa ditawarkeun jeung ngantosan klien kualitas luhur kawas anjeun ODM produk. -

    Kabéh barang urang nu mibanda harga pisan kalapa, sabab urang boga pabrik urang sorangan hardware na pabrik ecig urang sorangan, harga handap alatan waragad handap.
    -Come on na meunang Hormat! Kapal ti stock!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !