2017 New Datangna 900mAh Batre Kamampuh JUSTFOG P14A Q14 C14 Compact Kit

Pondok Description:



  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: paypal, TT, rugbi Kulon
  • jéntré produk

    Tags produk

    batré:

    Kapasitas: 900mAh
    tegangan Kaluaran: Constant tegangan
    Disarankeun lalawanan: 1.0 ~ 3.0
    Demensions: W18.4mm X D34.2mm / H62.7mm
    Batre kasaluyuan: ego 510
    tegangan ngecas: 5V
    Diharepkeun waktos Ngecas: 2,5 ~ 3.0h
    Strong tur panjang langgeng kelas A sél Powered
    Mudah mariksa tampilan hirup batré dina 4 tingkatan

    5 Sirkuit Kasalametan
    -Short panyalindungan circuit
    -Overheat panyalindungan
    -Over-ngurangan panyalindungan
    -Overcharge panyalindungan
    panyalindungan tegangan -Over

    P14 batréAslina-JUSTFOG-C14-Compact-Kitjustfog_q14_900mah_compact_kit_P14 batré ci
    Kumaha kana tatanan:
    1. Urang ngahontal hiji kasapukan ngeunaan sagala rinci ti produk.
    2. Urang bakal nyieun pi pikeun anjeun pariksa sagalana bener.
    3. Anjeun ngalakukeun mayar éta.
    4. Simkuring ngatur iket ASAP.

    Padika pembayaran kami:
    PayPal, rugbi Kulon jeung T / T

    Pangiriman waktos:
    Sampel urutan: 1-3 poé gawé urutan PCplus: 3-5 poé gawé

    Pengiriman barang cara: DHL, UPS, suweng, TNT, FEDEX jeung saterusna

    OEM na ODM layanan:
    1. OEM Service ditawarkeun sarta Jeung Profesional R & D jeung Tim Desain.
    2. ODM jasa ditawarkeun jeung ngantosan klien kualitas luhur kawas anjeun ODM produk. -

    Kabéh barang urang nu mibanda harga pisan kalapa, sabab urang boga pabrik urang sorangan hardware na pabrik ecig urang sorangan, harga handap alatan waragad handap.
    -Come on na meunang Hormat! Kapal ti stock!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !