100% otentik JUSTFOG 1500mah Sadaya dina hiji kabut 1 Starter Kit Sistim ngeusian luhur di stock borongan Svapor

Pondok Description:


Mékanisme Bubuka Childproof

Exchangeable tank pipah

dirancang husus Anti nyiduh coil

Top ngeusian System

Baca TPD


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: paypal, TT, rugbi Kulon
  • jéntré produk

    Tags produk

    JUSTFOG FOG1 Kit  hadir kalawan batré 1500mAh jeung kapasitas 2ml. Ieu téh mangrupa epitome kaamanan mibanda sistem lawang childproof sarta anti nyiduh panyalindungan tameng. Featuring keusikan luhur, tube tank replaceable, sarta penampilan coated logam-, kit ieu katuhu dieu pikeun anjeun. Ieu mangrupakeun alat pikeun duanana starters na veterans. Perkara teu anjeun awan chaser atanapi rasa chaser, kit ieu bisa salawasna minuhan kabutuhan Anjeun.

    Catetan: Not available to South Korea,France, Netherlands and Belgium.

     

    Justfog FOG1 Kit  ngajual Point

    1. sistem luhur-keusikan Basajan

    2. Mudah-to-ngaganti tube cair

    3. sistem lawang Childproof

    4. 100% Jepang coil katun organik

    5. Smart fungsi panyalindungan batré

     

    Justfog FOG1 Kit Specification

    nami  Justfog FOG1 Kit
    Résistansi coil   0.5Ω / 0.8Ω
    tank Kamampuh   2ml
    Kamampuh batré   1500mAh
    Wattage   24W (0.5Ω), 15W (0.8Ω)
    SDimensions   20mm (W) x 113.5mm (H)
    Bahan awak   stainless steel, tube PC ti bayer Jerman
    ngecas Tipe   Cable USB 5 PIN mikro
    kelir   Hideung, Silver

     

    Justfog FOG1 Kit Daptar Packing

    1 x Clearomizer
    1 x Batre
    1 x coil Silinder (0.5Ω)
    1 x coil Silinder (0.8Ω)
    2 x Batin O-ring (hideung)
    3 x Batin O-ring (bodas)
    Manual pamaké 1 x
    FOG1 (61)
    Kabut 1 (7)JUSTFOG kabut 11500MAH kabut 1Kabut 1 (8)Kabut 1 JUSTFOG KITKabut 1 Mimitian KITKabut 1 (6)

     

    Kumaha kana tatanan:
    1. Simkuring ngahontal hiji kasapukan ngeunaan sagala rinci ti produk.
    2. Urang bakal nyieun pi pikeun anjeun pariksa sagalana bener.
    3. Anjeun ngalakukeun mayar éta.
    4. Simkuring ngatur iket ASAP.

    Padika pembayaran kami:
    PayPal, rugbi Kulon jeung T / T

    Pangiriman waktos:
    Sampel urutan: 1-3 poé gawé urutan PCplus: 3-5 poé gawé

    Pengiriman barang cara: DHL, UPS, suweng, TNT, FEDEX jeung saterusna

    OEM na ODM layanan:
    1. OEM Service ditawarkeun sarta Jeung Profesional R & D jeung Tim Desain.
    2. ODM jasa ditawarkeun jeung ngantosan klien kualitas luhur kawas anjeun ODM produk. -

    Kabéh barang urang nu mibanda harga pisan kalapa, sabab urang boga pabrik urang sorangan hardware na pabrik ecig urang sorangan, harga handap alatan waragad handap.
    -Come on na meunang Hormat! Kapal ti stock!
    FOG1 (3) FOG1 (1) FOG1 (222)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !