100% otentik 1.99ml Q 16C Clearomizer 900mAh J-Mudah 9 batré JUSTFOG Q16C Kit

Pondok Description:



  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: paypal, TT, rugbi Kulon
  • jéntré produk

    Tags produk

    Q16C Starter Kit  is the latest pen style vaping device from JUSTFOG, which includes a new Q16C clearomizer with childproof design and a built-in 900mAh J-Easy 9 battery. With easy bottom airflow control, 100% Japanese Organic Cotton coil and 8 level varies voltage function, Q16C kit is a new option for starters. Available in Black, Pink and Silver colors.

    Panjelasan Produk

    barang spésifikasi
    parameter Q16C  Clearomizer Diameter 16mm
    kapasitas 1.99ml
    lawanan 1.6ohm
    benang 510
    J-Mudah 9 batré ukuran 16 x 21,5 x 73mm
    kapasitas 900mAh
    tegangan Range 3.4 - 4.8V
    lalawanan Range 1.0 - 3.0ohm
    warna Hideung, Silver, Xuping
    distributor BEC
    Fitur Q16C clearomizer Anyar kalayan design childproof
    Gampang ngagunakeun 8 tingkat fungsi tegangan variabel
    output tegangan konstan akurat sapanjang sagala tingkatan tegangan
    Kuat sarta panjang kelas langgeng A cell Powered
    Gampang mariksa tampilan hirup batré LED di 5 tingkat
    Leutik, dibabawa tur dirancang enteng
    bungkusan 1x Q16C Clearomizer  with 1.6ohm Coil pre-installed
    1x J-Mudah 9 batré jeung diwangun-di batré 900mAh
    Manual pamaké 1 x
    Suku cadang

    JUSTFOG Q16 C KITJustfog Q16 C atomizerJUSTFOG 900MAH Q16C KIT100-aslina-justfog-q16c-tank-atomizer-1Q16 C starter kitQ16 C kit

    Kumaha kana tatanan:
    1. Urang ngahontal hiji kasapukan ngeunaan sagala rinci ti produk.
    2. Urang bakal nyieun pi pikeun anjeun pariksa sagalana bener.
    3. Anjeun ngalakukeun mayar éta.
    4. Simkuring ngatur iket ASAP.

    Padika pembayaran kami:
    PayPal, rugbi Kulon jeung T / T

    Pangiriman waktos:
    Sampel urutan: 1-3 poé gawé urutan PCplus: 3-5 poé gawé

    Pengiriman barang cara: DHL, UPS, suweng, TNT, FEDEX jeung saterusna

    OEM na ODM layanan:
    1. OEM Service ditawarkeun sarta Jeung Profesional R & D jeung Tim Desain.
    2. ODM jasa ditawarkeun jeung ngantosan klien kualitas luhur kawas anjeun ODM produk. -

    Kabéh barang urang nu mibanda harga pisan kalapa, sabab urang boga pabrik urang sorangan hardware na pabrik ecig urang sorangan, harga handap alatan waragad handap.
    -Come on na meunang Hormat! Kapal ti stock!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !