pas Shërbimit

Ne ofrojmë garanci e cilësisë tre-mujor për cigare elektronike. Ne do të zgjidhë problemet tuaja në herën e parë dhe për të dërguar produktet zëvendësuese me qëllim të ardhshëm për të lira në qoftë se problemi me cilësi të ndodh. Ne do të jetë shumë i kënaqur për të marrë çdo pas-shitjes reagime nga ju!


WhatsApp Online Chat !