Kontrolli i cilësisë

Ne kemi një të plotë dhe të specifikuar inspektimit të sistemit të menaxhimit dhe të kryejë inspektim të rreptë nëpër të gjithë procesin nga materialet hyrëse të para-Dorëzim Postimi. Çdo linjë produkt ka të paktën 5 stacionin e inspektimit. Ne kryerjen e trajnimit të aftësive për punëtorët rregullisht. Ne kontrollin e cilësisë së produkteve tona përmes sistemit të rreptë të inspektimit dhe trajnimit aftësi.