Enterprise Advantage

Ne kemi shumë miq të mirë dhe klientët jashtë vendit të cilët gjithmonë mund të na ofrojnë disa ide shumë të mirë dhe reagime për përmirësimin e produkteve tona më të mira dhe më të mirë. Interiorly, ne jemi të pasur një bashkëpunim të mirë me disa kompani projektim, kompanitë e projektimit gjithmonë mund të projektimit nga produkte të mira të cilat është shumë popullor në mesin e konsumatorëve, atëherë ne do të kërkojmë R tonë të madh & D ekip për të filluar për të bërë nga produkte të mira popullore.

Për garanci, ne do të ofrojë për 6 muaj ... ekip të mirë të shërbimit do të jetë gjithmonë këtu për të ndihmuar të gjithë konsumatorët për të zgjidhur të gjitha problemin e në kohë.

Për kohën e dorëzimit, ne gjithmonë kemi shumë materiale në magazinë, kështu që urdhri do të jetë shpërndarjen në 3-5 ditë, ndërsa kjo është normale.