Истражување и дизајн

Имаме искусни R & D тим кој работи на нови производи, развој на барем еден нов производ на секои 3 месеци, повеќе од 4 нови модели годишно. Пред започнување на секој нов модел, ние спроведе многу строги тестови за да се минимизираат какви било можни дефекти квалитет за да се обезбеди висок квалитет. Нашите инженери се секогаш имајќи подобрување на производи со учење од барањата и жалбите на клиентите.