Quality Control

We kudu lengkap lan kasebut sistem Manajemen inspecting lan tumindak pengawasan ketat liwat kabeh proses saka bahan mlebu menyang Wis shipping layang. Saben baris produk nduwèni paling sethithik 5 stasiun pengawasan. We nindakake latihan skills kanggo buruh ajeg. We ngontrol kualitas produk kita liwat sistem pengawasan ketat lan latihan skill.