2017 Original Justfog rawuh anyar vapoizer 900mah P14A kompak Beluk Bag Kits wholesale

Short Description:



  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: paypal, TT, Uni Western
  • Detail produk

    Tags Product

    Short Description:

    100% EU TPD cecek
    sistem opening Childproof
    Gampang awak-Spinning kontrol airflow
    Anti-ngidoni bali pangayoman
    100% Japanese Organic katun coil
    sistem pangayoman Double kanggo Koil singkat
    panguapan Perfect saka Cairan nikotin dhuwur

    JUSTFOG P14A Kompak Kit  comes with the atomizer of 14mm diameter as well. With the built-in, strong and long lasting grade A 900mAh battery, the compact battery is able to provide accurate constant voltage. Also, it doest not only come with multiple safety circuit protection including short circuit protection, overheat protection, over-discharge protection and overcharge proection, but also with child-proof opening system. All these are designed for relaxed using.

    item Keterangan
    paramèter Brand Justfog
    model P14A KIT
    Size atomizer 14mm x 66mm
    Size baterei 34mm x 18mm x 62mm
    tank Material Chrome ditutupi Kuningan, PC
    coil Cylinder Occ ngisor Koil / 1.2ohm, 1.6ohm
    kapasitas tank 1.9ml
    kapasitas batere 900mAh
    wattage 8W (1.6ohm), 11W (1.2ohm)
    Charger Micro 5-pin USB, DC 5V
    warna Black, Silver
    bobot 200g
    distributor DG BEC
    Feature 100% EU TPD cecek
    versi diubah saka Q14
    Anak sistem opening bukti
    fungsi kontrol airflow
    100% Japanese coil katun organik
    voltase output Constant
    Isih baterei nampilake karo 4 tingkat LED
    Multiple fungsi pangayoman baterei

    Paket kalebu:

    1x Justfog Compact Battery

    1x P14A Kanger

    User Manual 1x

    P14A-02P14AP14A-01P14A-compactkitP14A-kit
    Carane supaya:
    1. Kita entuk kesepakatan babagan kabeh rincian produk.
    2. Kita bakal nggawe Pi kanggo dipriksa kabeh bener.
    3. Sampeyan bayaran.
    4. Kita ngatur paket ASAP.

    Cara pembayaran:
    Paypal, Uni Western lan T / T

    Wektu kiriman:
    Sample supaya: 1-3 apa dina supaya Bulk: 3-5 apa dina

    Shipping cara: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx lan ing

    OEM lan Potongan layanan:
    1. OEM Service ana lan Karo Professional R & D lan Team Design.
    2. Potongan layanan ana lan nunggu klien kualitas kaya sampeyan Potongan produk. -

    Kabeh barang kita karo rega banget competitive, amarga kita duwe pabrik kita dhewe hardware lan pabrik ecig kita dhewe, prices murah amarga biaya murah.
    -Come lan njaluk Yours! Kapal saka Simpenan!


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !