2017 Newest Childproof System Opening E-cig Kit 100% EU TPD cecek vapoizer 900mah J-gampang Justfog P16A starter kit Grosir rega pabrik

Short Description:


100% EU TPD, lan ngandhut paling fitur saka Q16 kayata fungsi baterei pinter, voltase pancet. JUSTFOG prioritized ing Gampang & Aman digunakake minangka badhan No.1 sing lagi tansah wis, lan minangka asil saka efforts, P16A digawe korek lan cilik. Apa liyane, voltase global bakal ngijini sampeyan kanggo nemu vaping minangka pilihan.


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: paypal, TT, Uni Western
  • Detail produk

    Tags Product

    Justfog Kit P16A Bag

    migunakake sistem pangayoman pindho kanggo Koil cekak kepala coil wis diiseni karo katun organik 100%. Ing inbuilt baterei nganti max konfigurasi output 900mah kanggo pengalaman vaping paling dawa sadurunge daya bisa. katun organik Japanese nggabungke karo ngisor 5-pin daya titik nggawe roso murni lan Gamelan baterei.

    P16A-01P16A-02P16A-03

    Description Product

    item Keterangan
    paramèter Brand JUSTFOG
    model P16A
    Size 23mm x 17mm x 126mm
    kapasitas atomizer 1.9 ml
    kapasitas batere 900 mah
    Utas 510
    warna Black, RED, GREEN.BLUE
    Charger Micro 5-pin USB, DC 5V
    coil Cylinder Occ ngisor Koil / 1.2Ω, 1.6Ω
    distributor Dongguan BEC
    Feature VV / VW, Bypass Mode
    Ndhukung Coil molah
    Dibangun ing baterei
    sirah coil katun Organic
    Multiple pangreksan
    Packaging 1x Justfog P16A Clearomizer; 1x Bottom Charging Point Battery;

    Fitur - Justfog P16A J-Gampang Kit

    • 100% EU TPD cecek
    • sistem opening Childproof
    • Gampang awak-Spinning kontrol airflow
    • Anti-ngidoni bali pangayoman
    • 100% Japanese coil katun organik
    • sistem pangayoman pindho kanggo Koil singkat
    • panguapan sampurna saka Cairan nikotin dhuwur
    • voltase output global ing 3 tingkat
    • output pancet ing voltase milih
    • tampilan Direct saka saiki voltase
    • Tampilan baterei isih ing 3 werna
    • fungsi perlindungan baterei
    • Gampang kanggo ngisi liwat kabel USB

     

    P16A-04

    Carane supaya:
    1. Kita entuk kesepakatan babagan kabeh rincian produk.
    2. Kita bakal nggawe Pi kanggo dipriksa kabeh bener.
    3. Sampeyan bayaran.
    4. Kita ngatur paket ASAP.

    Cara pembayaran:
    Paypal, Uni Western lan T / T

    Wektu kiriman:
    Sample supaya: 1-3 apa dina supaya Bulk: 3-5 apa dina

    Shipping cara: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx lan ing

    OEM lan Potongan layanan:
    1. OEM Service ana lan Karo Professional R & D lan Team Design.
    2. Potongan layanan ana lan nunggu klien kualitas kaya sampeyan Potongan produk. -

    Kabeh barang kita karo rega banget competitive, amarga kita duwe pabrik kita dhewe hardware lan pabrik ecig kita dhewe, prices murah amarga biaya murah.
    -Come lan njaluk Yours! Kapal saka Simpenan!


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !