2017 New Arrival 900mAh baterei kapasitas JUSTFOG P14A Q14 C14 Kompak Kit

Short Description:



  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: paypal, TT, Uni Western
  • Detail produk

    Tags Product

    baterei:

    Kapasitas: 900mAh
    voltase Output: Constant voltase
    Recommended resistance: 1.0 ~ 3.0
    Demensions: W18.4mm X D34.2mm / H62.7mm
    baterei Compatibility: Aku 510
    voltase daya: 5V
    samesthine wektu Ngisi daya: 2.5 ~ 3.0h
    kuwat lan dawa langgeng bahan A sel powered
    Gampang kanggo mriksa tampilan urip baterei ing 4 tingkat

    5 Circuits Safety
    -Short pangayoman sirkuit
    -Overheat pangayoman
    -Over-discharge pangayoman
    -Overcharge pangayoman
    pangayoman voltase -Over

    P14 A BATERAIOriginal-JUSTFOG-C14-Kompak-Kitjustfog_q14_900mah_compact_kit_P14 A BATERAI kompak
    Carane supaya:
    1. Kita entuk kesepakatan babagan kabeh rincian produk.
    2. Kita bakal nggawe Pi kanggo dipriksa kabeh bener.
    3. Sampeyan bayaran.
    4. Kita ngatur paket ASAP.

    Cara pembayaran:
    Paypal, Uni Western lan T / T

    Wektu kiriman:
    Sample supaya: 1-3 apa dina supaya Bulk: 3-5 apa dina

    Shipping cara: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx lan ing

    OEM lan Potongan layanan:
    1. OEM Service ana lan Karo Professional R & D lan Team Design.
    2. Potongan layanan ana lan nunggu klien kualitas kaya sampeyan Potongan produk. -

    Kabeh barang kita karo rega banget competitive, amarga kita duwe pabrik kita dhewe hardware lan pabrik ecig kita dhewe, prices murah amarga biaya murah.
    -Come lan njaluk Yours! Kapal saka Simpenan!


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !