100% Asli JUSTFOG 1500mAh Kabeh ing siji Kabut 1 Starter Kit sistem Isi ndhuwur ing Simpenan Grosir Svapor

Short Description:


Mekanisme Opening Childproof

Exchangeable Tank Tube

khusus sing dirancang Anti-muntahake Coil

Top Isi System

maca TPD


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: paypal, TT, Uni Western
  • Detail produk

    Tags Product

    JUSTFOG FOG1 Kit  nerangake karo baterei 1500mAh lan kapasitas 2 ml. Iku epitome keamanan karo sistem opening childproof lan anti-muntahake pangayoman tameng. Featuring Isi ndhuwur, tabung tank replaceable, lan katon ditutupi logam-, kit iki tengen kene kanggo sampeyan. Iku kit kanggo loro wiwitan lan para veteran. Ora ketompo sing maya chaser utawa roso chaser, kit bisa tansah ketemu kabutuhan.

    Wigati: Not available to South Korea,France, Netherlands and Belgium.

     

    Justfog FOG1 Kit  Selling Point

    1. sistem ndhuwur Isi Japanese

    2. Gampang-kanggo-ngganti tabung Cairan

    3. sistem opening Childproof

    4. 100% Japanese coil katun organik

    5. Smart fungsi pangayoman baterei

     

    Justfog FOG1 Kit Keterangan

    jeneng  Justfog FOG1 Kit
    Resistance coil   0.5Ω / 0.8Ω
    tank Kapasitas   2 ml
    Kapasitas baterei   1500mAh
    wattage   24W (0.5Ω), 15w (0.8Ω)
    SDimensions   20mm (W) x 113.5mm (H)
    Material awak   stainless steel, tabung PC saka Bayer Jerman
    daya Koleksi   Kabel USB 5 PIN Micro
    werna   Black, Silver

     

    Justfog FOG1 Kit Dhaftar Packing

    1 x Kanger
    1 x baterei
    1 x Coil Cylinder (0.5Ω)
    1 x Coil Cylinder (0.8Ω)
    2 x Inner O-ring (ireng)
    3 x Inner O-ring (putih)
    User Manual 1 x
    FOG1 (61)
    FOG 1 (7)JUSTFOG FOG 11500mAh FOG 1FOG 1 (8)FOG 1 JUSTFOG KITFOG 1 START KITFOG 1 (6)

     

    Carane supaya:
    1. Kita entuk kesepakatan babagan kabeh rincian produk.
    2. Kita bakal nggawe Pi kanggo dipriksa kabeh bener.
    3. Sampeyan bayaran.
    4. Kita ngatur paket ASAP.

    Cara pembayaran:
    Paypal, Uni Western lan T / T

    Wektu kiriman:
    Sample supaya: 1-3 apa dina supaya Bulk: 3-5 apa dina

    Shipping cara: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx lan ing

    OEM lan Potongan layanan:
    1. OEM Service ana lan Karo Professional R & D lan Team Design.
    2. Potongan layanan ana lan nunggu klien kualitas kaya sampeyan Potongan produk. -

    Kabeh barang kita karo rega banget competitive, amarga kita duwe pabrik kita dhewe hardware lan pabrik ecig kita dhewe, prices murah amarga biaya murah.
    -Come lan njaluk Yours! Kapal saka Simpenan!
    FOG1 (3) FOG1 (1) FOG1 (222)


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !