100% Asli 1.99ml Q 16C Kanger 900mAh J-Gampang 9 baterei JUSTFOG Q16C Kit

Short Description:



  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: paypal, TT, Uni Western
  • Detail produk

    Tags Product

    Q16C Starter Kit  is the latest pen style vaping device from JUSTFOG, which includes a new Q16C clearomizer with childproof design and a built-in 900mAh J-Easy 9 battery. With easy bottom airflow control, 100% Japanese Organic Cotton coil and 8 level varies voltage function, Q16C kit is a new option for starters. Available in Black, Pink and Silver colors.

    Description Product

    item Keterangan
    paramèter Q16C  Kanger diameter 16mm
    kapasitas 1.99ml
    resistance 1.6ohm
    Utas 510
    J-Gampang 9 baterei Size 16 x 21,5 x 73mm
    kapasitas 900mAh
    Tegangan Range 3.4 - 4.8V
    resistance Range 1.0 - 3.0ohm
    warna Black, Silver, Pink
    distributor BEC
    fitur Q16C Kanger New karo desain childproof
    Gampang kanggo nggunakake 8 tingkat fungsi voltase global
    output voltase pancet Accurate saindhenging kabeh tingkat voltase
    Kuwat lan dawa bahan langgeng A sel powered
    Gampang kanggo mriksa tampilan urip baterei LED ing 5 tingkat
    Cilik, hotspot lan dirancang entheng
    Packaging 1x Q16C Kanger with 1.6ohm Coil pre-installed
    1x J-Gampang 9 baterei karo dibangun ing baterei 900mAh
    User Manual 1 x
    spare parts

    JUSTFOG Q16 C KITJustfog Q16 C atomizerJUSTFOG 900MAH Q16C KIT100-asli-justfog-q16c-tank-atomizer-1Q16 C starter kitQ16 C kit

    Carane supaya:
    1. Kita entuk kesepakatan babagan kabeh rincian produk.
    2. Kita bakal nggawe Pi kanggo dipriksa kabeh bener.
    3. Sampeyan bayaran.
    4. Kita ngatur paket ASAP.

    Cara pembayaran:
    Paypal, Uni Western lan T / T

    Wektu kiriman:
    Sample supaya: 1-3 apa dina supaya Bulk: 3-5 apa dina

    Shipping cara: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx lan ing

    OEM lan Potongan layanan:
    1. OEM Service ana lan Karo Professional R & D lan Team Design.
    2. Potongan layanan ana lan nunggu klien kualitas kaya sampeyan Potongan produk. -

    Kabeh barang kita karo rega banget competitive, amarga kita duwe pabrik kita dhewe hardware lan pabrik ecig kita dhewe, prices murah amarga biaya murah.
    -Come lan njaluk Yours! Kapal saka Simpenan!


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !